Ostalo

(FOTO) Paige VanZant objavila fotografiju poput one kojom je svojevremeno 'srušila internet'

Paige VanZant
 Instagram
Paige VanZant trenutno se nalazi na Floridi gdje brusi svoje vještine i čeka ponudu novog poslodavca

Popularna Paige otputovala je sa suprugom na Floridu, s ciljem treninga i skupljanja iskustva u dvorani American Top Teama, ali također je odradila boksački trening s Pedrom Diazom. Nakon što joj je neslavno završio ugovor s UFC-om, odnosno uvjerljivim porazom od Amande Ribas, atraktivna Paige pokušava ostaviti što bolji dojam potencijalnim poslodavcima, s ciljem dolaska do izdašnog ugovora. ATT je tu svakako dobra referenca.

Paige se tako nedavno pohvalila nekim fotografijama iz dvorane, na kojima se moglo vidjeti s kojim djevojkama trenira, a dobrodošlicu u komentarima je dobila od Joanne Jedrzejczyk. Velika je šteta što se za tako nešto nije odlučila ranije, jer neupitan je njen talent i veliko borilačko srce. A za napredak u ženskom MMA-u jednostavno nema bolje dvorane od ATT-ja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@americantopteam

Objavu dijeli Paige VanZant (@paigevanzant)

No, osim toga je Paige na Floridi odlučila uživati u onome što tijekom ovog razdoblja u godini ta savezna država najviše nudi. U suncu i vrućinama. Tako je na njenom Instagramu osvanula fotografija slična onoj koja je svojevremeno postala glavna tema u MMA krugovima, odnosno koja je u prenesenom značenju "srušila internet".

Riječ je o fotografiji iz lipnja 2018. godine, koja je prikupila 211 tisuća oznaka "sviđa mi se", čime je do danas ostala jedna od njenih "najlajkanijih" fotografija, a i nakon nje je doživjela veliki porast pratitelja na Instagramu, kojih je danas 2.6 milijuna. Ova nova fotografija ju je, s 250 tisuća "lajkova" već nadmašila.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Huntington

Objavu dijeli Paige VanZant (@paigevanzant)

Paige će u pregovorima s promocijama pokušati iskoristiti svoju popularnost te činjenicu da je na društvenim mrežama pratiti veliki broj ljudi. Kad joj već posljednji rezultati ne idu u prilog, to bi joj svakako trebala biti najjača referenca.

Linker
09. travanj 2024 15:46