UFC

(FOTO) Perry doživio možda i najgadniji lom nosa koji ste vidjeli

Mike Perry
 screenshot
Osim što je doživio poraz u fenomenalnoj borbi protiv Vicentea Luquea na UFC Fight Nightu 156 u Montevideu, Mike Perry izašao je iz nje s ozbiljnom ozljedom nosa. Pogled na njegov izgleda nakon borbe nije za svačije oči.

Već pri samom proglašenju pobjednika moglo se vidjeti kako je Perry iz ove borbe izašao s ozbiljnom ozljedom, ali je unatoč tome ostao u borbi do njenog samom kraja i s razlogom se mogao nadati pobjedu. Ona mu je na kraju 'za dlaku' izmakla, no može se pokušati utješiti bonus za najbolju borbu večeri. Napadao je Mike cijelu borbu, bio je spreman primiti udarce da bi ozbiljnije pogodio svoje i epilog toga svega itekako je vidljiv.

Kasnije je bolju fotografiju onoga što se dogodilo Perryjevom nosu na svom Twitteru objavio predsjednik UFC-a Dana White. Tamo se jako dobro vidi kako je poprilično "dobio na širini". No, Perry je ovim nastupom svakako zaradio još pokojeg fana njegovom načina borbe. Već se ranije dokazalo kako mu za neke veće rezultate dosta toga nedostaje, no dok god se ovako bori, UFC će mu nalaziti dobre borbe vrlo visoko na programu svojih priredbi.

Kao dodatak, pogledajte Perryjev nos iz još jednog kuta

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#UFCUruguay

Objavu dijeli ufc (@ufc)

Linker
16. travanj 2024 22:00