UFC

(FOTO) Rachael 'bacila rukavicu' Paige i pokazala kako može zaigrati maštom fanova bez skidanja krpica

Rachael Ostovich
 screeshot/Youtube
Dok je Paige VanZant serijom svojih posljednjih objava podijelila MMA fanove, njena prethodna protivnica također se igra s maštom istih, no bez korištenja provokativnih poza i solucija. Pogledajte što je to svojim vjernim fanovima posljednjih Instagram objavama ponudila Rachael Ostovich.

Iako ovdje zapravo nije riječ o pravoj borbi niti se jedna referiraju na drugu, MMA fanovi po forumima i društvenim mrežama su se počeli dijeliti na timove Paige i Rachael. Dvije popularne UFC-ove ljepotice, koje su do većine svojih pratitelja došli više zahvaljujući nekim drugim atributima nego onim borilačkim, vrlo su aktivne na društvenim mrežama s ciljem da broj svojih pratitelja povećaju. Rachael ipak nije dobila toliko "mainstream" pažnje izvan UFC-a pa njenih 650 tisuća pratitelja izgleda malo u usporedbi s 2.4 milijuna koliko ima Paige. No, i dalje je to više od većine preostalih UFC borkinja.

Za razliku od Paige, Ostovich nije išla toliko provokativnim putem niti izraženim ciljanim isticanjem određenih svojih atributa u prvi plan pa je možda i zbog toga veliki broj fanova pridobila na svoju stranu. Isti su je u komentarima često uspoređivali upravo s VanZant, koja ju je u siječnju prošle godine savladala u Octagonu. Niti jedna od njih dvije od tada se nije borila, odnosno svaka je otkazala po dva ugovorena nastupa.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Essential ☑️ #sportyspice

Objavu dijeli Rachael Ostovich (@rachaelostovich)

I dok Paige dodatnu zaradu osigurava putem reklamnih objava na Instagramu, 29-godišnja Havajka ima svoju vlastitu promociju Trinity Fighting Championship koju vodi zajedno s ocem te je upravo na njihovoj priredbi snimljena posljednja epizoda showa "Lookin' for a Fight", u kojoj je upravo Ostovich ugostila predsjednika UFC-a i njegove prijatelje.

Natjecanje između ove dvije djevojke, koje to zapravo nije, vjerojatno će se na ovaj način nastaviti dok god traje kriza kojoj trenutno svjedočimo. Fanovi će se dalje nastaviti dijeliti, ali bit će tu i onih neutralnih. Takvi su sretni dok se nešto događa, posebno ako su fanovi ove obje popularne borkinje.

Linker
24. travanj 2024 06:35