UFC

(FOTO/VIDEO) Šampionsko srce: Charles Oliveira dijelio hranu i potrepštine po brazilskim favelama

Charles Oliveira
 Instagram
Nakon najveće pobjede karijere, Charles Oliveira posvetio se onima kojima je potrebna pomoć

Potencijalni izazivač za napad na titulu UFC prvaka lake kategorije, Charles Oliveira, odlučio je Božić nakon velike pobjede protiv Tonyja Fergusona proslaviti na poseban način. Odabrao je pomoći ljudima u favelama dijela Rio de Janeira po imenu Prainha. To je napravio tako da je pribavio velike količine hrane i svakodnevnih potrepština, a onda je iste ljudima i osobno odnio.

"Znamo kako je veliki broj obitelji propatio tijekom ove pandemije. Danas sam imao priliku donirati hranu ljudima iz Prainha zajednice. Ako možete, molim vas pomozite onima kojima je potrebno. Čak i mali trud može napraviti ogromnu razliku", napisao je Oliveira na Twitteru.

Na Instagramu je podijelio veliki broj fotografija i video zapisa putem kojih možemo vidjeti zadovoljna lica njegovih sugrađana koji nisu imali toliko sreće i talenta da uspiju poput njega te tako pobjegnu iz teškog života na kakav su osuđeni milijuni Brazilaca.

Pogledajte kako je izgledala Božićna misija čovjeka koji se trenutno nalazi unutar niza od osam pobjede i s apsolutnim pravom gleda prema svjetskom vrhu. Ako do njega na njega, imat će popularnosti i sredstava dovoljno za organizirati još više ovakvih, ali i većih akcija.

Linker
18. travanj 2024 06:47