'TO JE NEIZBJEŽNO'

Jones želi meč s Ngannouom! Razmišlja i o povlačenju iz MMA-a, ali s pomno složenim planom

Iako se Dominick Reyes uporno nameće kao idući protivnik Jona Jonesa, čini se da prvak baš i nije oduševljen listom potencijalnih izazivača u poluteškoj.
 Screenshot (YouTube)

'Bones' je posljednjih dana poprilično aktivan na društvenim mrežama i trudi se odgovoriti na što više upita i šarenih prozivki koje stižu na njegovu adresu.

Tako je aktualni vladar među poluteškašima još jednom komentirao izjave Reyesa, ali i otkrio da u svojoj kategoriji trenutno i ne vidi neke izazove.

"Zbilja nisam siguran kad ću imati idući meč. Smatram da ne mogu ništa dobiti s pobjedom nad Dominickom. Zapravo, isti sam osjećaj imao i kod posljednja dva protivnika. Ono što želim je super-fight", napisao je Jones na Twitteru pa dodao:

"Ponekad razmišljam o tome da se povučem i samo treniram iduće dvije godine, a onda se vratim i izazovem nekoga iz poluteške, nekoga tko je za to vrijeme bio najdominantniji. Ne bi li to bilo ludo..."

"Teško mi je uopće pričati sranja prema ovom zadnjem tipu (Reyes, op.a.). Svi oni govore jedna te ista i dosadna sranja... Želim borbu oko koje ću se uzbuditi".

Ovo posljednje dovelo nas je do Francisa Ngannoua. Nokautera iz teške kategorije koji i sam posljednjih dana ima velikih problema s pronalaženjem protivnika. Gubitak strpljenja i živaca kod 'Predatora' je dosegao razinu na kojoj se polako počeo sprdati s UFC-om.

"Mislim da je ta borba neizbježna", odgovorio je Jones kad ga je jedan fan upitao vidi li se u borbi s Ngannouom koji ovih dana vodi svoju bitku...

"Pa oni moraju učiniti nešto s mojom situacijom. Želim prokleti odgovor. Želim znati u kakvoj sam poziciji i što radim ovdje? Rangiran sam kao drugi, a svi ostali imaju ugovorene borbe. Dok ja izgledam kao nekakav očajan lik koji pokušava doći do borbe", nedavno je izjavio kamerunsko-francuski udarač na temu UFC-ovog ignoriranja.

Nedugo nakon tih riječi otvorila se mogućnost da zamijeni ozlijeđenog Juniora dos Santosa i uskoči u meč protiv Alexandera Volkova (9. studenog, Moskva), no i to je izgleda propalo. Naime, najnovije informacije otkrile su da bi taj meč trebao pripasti Gregu Hardyju.

"Volim ovu UFC-ovu igru, tako je zabavna", komentirao je Francis tu odluku svog poslodavca, a sad je dobio priliku da pokuša nešto izvući iz ove Jonesove izjave...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:26