Provokacija velikog rivala

Zla krv još uvijek ključa! Tito Ortiz se naslađuje teškim porazom Chaela Sonnena

 

Težak poraz Chaela Sonnena, kojeg je ovaj doživio u posljednjoj borbi karijere na sinoćnjoj Bellator 222 priredbi u New Yorku protiv Lyota Machide, razveselio je njegovog velikog rivala- Titu Ortiza.

Sonnen je u drugoj glavnoj borbi priredbe u Madison Square Gardenu poražen tehničkim nokautom nakon što ga je Machida u drugoj rundi pogodio letećim koljenom i završio udarcima u parteru. Pobjeda bi Sonnenu osigurala meč za titulu protiv prvaka Ryana Badera, no s obzirom na rezultat i godine u sportu, 42- godišnjak je nakon borbe odlučio objesiti rukavice o klin.

I dok su borci na društvenim mrežama slavili sjajnu pobjedu Machide i zahvaljivali se Sonnenu na njegovoj bogatoj borilačkoj karijeri, UFC legenda Tito Ortiz nije skrivala svoje oduševljenje zbog poraza "Američkog Gangstera."

"Hvala ti Lyoto Machida!!!!!", napisao je Ortiz u objavi na svom Instagram profilu gdje je objavio snimku nokauta Sonnena i time pokazao kako mu još uvijek itekako zamjera zbog svih uvreda i provokacija koje mu je ovaj uputio uoči njihovog meča u Bellatoru.

Sonnen i Ortiz obračunali su se u siječnju 2017. na Bellator 170 priredbi u Inglewoodu. Iako je Ortiz u toj borbi slavio gušenjem s leđa u drugoj rundi, sama pobjeda nije bila dovoljna da oprosti Sonnenu na njegovim komentarima.

Poznat kao veliki "trash talker" Sonnen je promovirajući borbu na Ortizov račun izrekao brojne uvrede, a čini se da je Ortiza najviše pogodila ona o njegovoj bivšoj djevojci i nekadašnjoj porno zvijezdi Jenni Jameson.

"Uvijek se pridržavam tri pravila kod pričanja sranja: Ne pričam o obitelji te osobe, ne pričam o državi te osobe i ne lažem o toj osobi. Sonnen je prekršio sva tri pravila" izjavio je Ortiz nakon njihove borbe za Fight Hub TV i tražio od Sonnena javnu ispriku.

Dvije i pol godine kasnije Ortiz ispriku još uvijek nije dobio i pitanje je hoće li ikada oprostiti Sonnenu za kojeg je verbalni rat, koliko god ponekad okrutan bio, tek marketinška taktika kako bi prodao meč.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:09