UFC

Irska zabranila masovna okupljanja sve do rujna, upitan UFC-ov povratak u Dublin

 screenshot
Nakon što je irska vlada donijela odluku kojom se u toj državi zabranjuju sva masovna okupljanja do rujna, UFC-ov planirani povratak u domovinu Conora McGregora automatski je upitan.

Veliki UFC-ov povratak u Dublin trebao bi se dogoditi 15. kolovoza, priredbom za čiju se glavnu borbu spominje ogled Roberta Whittakera i Darrena Tilla. Priredbu bi trebala ugostiti 3Arena u Dublinu, dvorana koja je ugostila i prethodne UFC priredbe u domovini najpopularnijeg borca svijeta, Conora McGregora. To sve dolazi u pitanje nakon što je irska Vlada donijela značajnu odluku.

"Vlada je obavijestila lokalne vlasti kako organizatori priredbi trebaju biti upoznati s odlukom da će sva događaja s preko planiranih pet tisuća posjetitelja biti otkazana za razdoblje do kraja kolovoza", glasila je odluka koju je prenio Reuters.

Naravno, to ne znači da UFC treba otkazati priredbu, nego bi ju vjerojatno tek trebali limitirati. No, automatski se mora pomisliti na činjenicu kako MMA u Dublinu nije ono što bi trebao biti ako tribine nisu do kraja popunjene. Nitko ne sumnja da bi ulaznice bile rasprodane u kratkom vremenu nakon što bi bile puštene u prodaju. UFC je tamo svoj posljednji program odradio još u listopadu 2015. godine. U međuvremenu je Bellator postao redovan gost u Dublinu te također popunjenost dvorane nikad nije bila upitna.

Za pretpostaviti je kako će UFC posjet Dublinu odgoditi za neko bolje vrijeme, dok će priredbe prije toga održavati tamo gdje im uvjeti to najbolje dozvoljavaju.

Linker
04. svibanj 2024 04:24