Regija

Isplivalo ime protivnika Darka Stošića i datum za njegov debi u KSW-u

 Instagram
Darko Stošić trebao bi se naći među sudionicima iduće KSW-ove priredbe

Na društvenim mrežama i forumima danas se pojavila informacija o sad već dugo očekivanom debi nastupu Darka Stošića u KSW-u. Ponajbolji srpski borac postao je član KSW-a još proljetos, nedugo nakon napuštanja UFC-a po isteku ugovora s njima. Ipak, do sada nije ugovorio borbu i rijetko kome je bilo jasno zašto, a čak je i Darko izražavao nezadovoljstvo, otkrivajući kako je on spreman i nastavlja trenirati. Čini se da je čekanju napokon došao kraj.

Iz za sada nepoznatog prvog izvora došla je informacija kako bi Darko trebao nastupiti na KSW 58, što je iduća priredba poljske promocije, a održava se 30. siječnja. U borbi koja će ujedno biti njegov povratak u tešku kategoriju protivnik bi mu trebao biti Michal Wlodarek. Riječ je o borcu koji je svoj posljednji nastup upisao u prosincu prošle godine, što mu je ujedno bio povratak nakon više od tri godine. Tada je na samom početku borbe nokautirao hrvatskog borca Srđana Marovića. Ove godine imao je ugovoren nastup protiv Denisa Stojnića, no na kraju je zbog pandemije održana cijela priredba na kojoj se borba trebala dogoditi. U karijeri je 36-godišnji Poljak upisao osam pobjeda i dva poraza.

Darko se za sada nije izjasnio po pitanju ugovaranja ove borbe, ali je u "storyjima" na Instagramu podijelio objavu jedne poljske fan stranice, koja je borbua najavila. Prema tome, možemo to uzeti kao relevantnu činjenicu da ovu borbu najavimo, iako će se za službenu objavu morati još neko vrijeme pričekati.

Na ovoj priredbi je za očekivati još kojeg borca iz regije. Svoj nastup unutar nekoliko tjedana najavio je već Uroš Jurišić, no on je u svojoj objavi među "hashtagove" stavio KSW i Bellator, čime nije u potpunosti otkrio u borilište koje promocije će se njegov idući nastup dogoditi.

Linker
16. travanj 2024 04:54