K1 i Boks

Jarrell Miller razočarao slavne promotore: 'Ovo je za mene šokantna vijest'

Jarrell Miller
 Adrian DENNIS / AFP
Američkog udarača izgleda čeka nova pauza, a nije se ni vratio u ring nakon grijeha iz prošlosti

Informacija do koje je u subotu došao poznati boksački insajder Mike Coppinger pokazala se točnom. Amerikanac Jarrell Miller ponovno je 'pao' na doping testu te se 9. srpnja neće boriti s Jerryjem Forrestom.

'Big Babyju' je ovo već peti pozitivni test u karijeri i pitanje je kolika mu suspenzija prijeti nakon novog sramoćenja.

Prema pisanjima The Ringa, Miller je bio pozitivan na VADA-inom testiranju i to na zabranjenu supstancu GW1516, inače poznatu i pod nazivom endurobol.

Američki je udarač nakon novog velikog prekršaja ostao i bez dugo očekivanog debija pod Top Rankom s kojim je potpisao ugovor još u siječnju.

"Očito smo silno razočarani. Pričao sam sa Sportskom komisijom države Nevade i potvrdili su mi da je Miller bio pozitivan na istu supstancu kao i prije godinu dana", glasio kratki komentar Top Rankovog čelnika Boba Aruma koji je o vrućoj temi porazgovarao s The Ringom.

O ovom se slučaju oglasio još jedan od Millerovih promotora. Prema pisanjima Sky Sportsa, njima je komentar dao Dmitriy Salita.

"Razočaran sam, veselio sam se njegovom povratku u ring. Ovo je za mene šokantna vijest. Nadam se da ćemo uskoro raspolagati s više činjenica", poručio je Salita.

Kako stvari stoje, Millera čeka barem privremena suspenzija dok se ne razjasne neke stvari, a njegovog nesuđenog protivnika neki drugi suparnik na čijem se pronalasku već radi.

Linker
25. travanj 2024 00:44