UFC

Jones odgovorio na Whiteovu poruku nezadovoljnim zvijezdama i usput mu ukazao na pravi problem

Jon Jones i Dana White
 screenshot/YouTube
Nekoliko je velikih UFC-ovih zvijezda nezadovoljno ponašanjem čelnika najjače svjetske MMA promocije

Jon Jones nije propustio reagirati na izjave u kojima Dana White svim nezadovoljnicima poručuje da se "ne moraju boriti ako to ne žele."

Aktualni prvak iz poluteške i predsjednik UFC-a ponovno su zaratili nakon što su pregovori oko Jonesovog prelaska u tešku kategoriju te samim time borbe s Francisom Ngannouom zapeli na onom financijskom dijelu. Nedugo nakon toga Jones je objavio da napušta svoj pojas, a svojim je potezom pokrenuo lavinu pa je tako nekoliko dana kasnije i Jorge Masvidal javno progovorio o svom nezadovoljstvu. 'Gamebred' je, podsjetimo, zatražio bolji ugovor od onog kojem mu UFC nudi, a u jednom je trenutku i jasno poručio - "Ako ne vrijedim, pustite me!"

Na sve se to nadovezala još objava Conora McGregora prema kojoj se on ponovno povlači u mirovinu. Slavni Irac poručio je da ga "ova igra više ne uzbuđuje", a UFC-u zamjera i na tome što nisu organizirali borbu njega i Justina Gaethjea, ali i zato što su odbili, kako sam kaže, njegove prijedloge "samo da pokažu svoju moć".

"Nemojte misliti da ovo nije nešto najteže što sam radio u životu i nemojte misliti kako tri puta dnevno ne dignem ruke u zrak i opsujem sve po redu. Osim toga, broj ljudi koji me trenutno ima na nišanu je nevjerojatan. Dok svi sportovi miruju, mi smo odradili svoju petu priredbu. I ono što je najvažnije i najljepše u ovom sportu, ne moraš se boriti ako to ne želiš. Ako se Conor tako osjeća, Jon Jones, Jorge Masvidal... Razumijem ih. Sve je ludo danas i na nekom nivou ih sve razumijem", kazao je White nakon UFC 250 priredbe svojim zvijezdama, a sada je na njegovu poruku ponovno reagirao Jon Jones.

"Nije stvar u tome da se ne želim boriti, cijeli život sam posvetio ovome. Problem je što ne mogu otići negdje drugdje", poručio je 'Bones' preko Twittera aludirajući na to da je ugovorno vezan s UFC-om koji vjerojatno neće popustiti i raskinuti isti kako bi jednu od svojih najvećih zvijezda samo tako prepustio konkurenciji.

Linker
19. travanj 2024 20:32