UFC

Jones otkrio svoje kečerske ambicije: 'To je nešto neizbježno'

Jon Jones
Nakon što je Brock Lesnar zapravo u MMA došao iz kečerskog svijeta, a Ronda Rousey i Cain Velasquez tamo se uputili nakon više nego uspješne MMA karijere, svoje ambicije okušavanja u 'profesionalnom hrvanju' otkrio je i Jon Jones.

Vjerojatni najbolji i neupitno najuspješniji MMA borac u povijesti, Jon Jones, otkrio je kako otvoreno razmišlja okušati se u profesionalnom hrvanju.

"Mislim kako je to nešto neizbježno za mene. Oduvijek sam respektirao WWE, mislim da naši sportovi zapravo mogu biti jako slični", rekao je Jones u razgovoru za Sports Illustrated, da bi dodao:

"Imam potrebnu veličinu i dovoljno sam atletičan za tako nešto, mislim da bih napravio tranziciju bez previše problema. Dobiti priliku samo se pojaviti, makar kao posebni gost, bilo bi svojevrsno ispunjenje sna."

WWE je zapravo jako dobra prilika za dodatnu zaradu pa ne treba čuditi što su se mnoge MMA zvijezde odlučile baviti profesionalnim hrvanjem. Naravno, nisu svi dogurali do najveće promocije nego neki, poput Stephan Bonnara i Toma Lawlora, nastupaju u manjim hrvačkim organizacijama uz nadu da će jednog dana dogurati do WWE-a.

Trenutno je Jones i dalje itekako fokusiran na MMA karijeru, no nakon što jednog dana osjeti kako više ne može pružati ono što je mogao nekad, zašto se ne testirati u profesionalnom hrvanju ako mu je to želja i ako ga WWE zapravo želi u svom ringu.

Linker
24. travanj 2024 18:33