UFC

Justin Gaethje reagirao na otkazivanje borbe protiv Fergusona

Justin Gaethje
 screenshot/YouTube
Nakon velike prilike koju je odjednom dobio, Justin Gaethje je otkazivanjem UFC 249 priredbe isto tako bez nje u trenutku ostao. Sad smo dočekali i njegovu reakciju.

Justin Gaethje svakako je imao puno toga za dobiti na UFC 249 priredbi. Uskočio je manje od dva tjedna prije planiranog termina održavanja i to u izuzetno veliku borbu. Trebao je dobiti priliku postati onaj tko će prekinuti pobjednički niz Tonyja Fergusona, a osim toga i odmah osvojiti naslov privremenog UFC prvaka lake kategorije.

No, kako mu je brzo ta velika prilika došla, tako je bez nje brzo i ostao te se trenutno ne zna hoće li ta borba i dalje biti u planu UFC-a kad se situacija normalizira. Gaethje gotovo cijeli dan nije komentirao otkazivanje priredbe, da bi se kasnije ipak obratio putem Instagrama.

"Osjetio sam veliko zajedništvo i podršku kako se ova borba gradila, bio je to jedan krasan osjećaj. Zahvalan sam što imam priliku predstavljati svoje rodno mjesta te sjajne prijatelje i obitelj. Naporno ću raditi da bih bio spreman kad se prilika idući put pojavi. Sad trebamo proći kroz ovu borbu s kojom smo se svi susreli. Trebamo biti svijetli primjeri svojoj okolini. Naš šef, Dana White, je netko s kim sam ponosan surađivati", napisao je uz fotografiju svog poznatog "backflipa".

Gaethje je bez previše razmišljanja prihvatio borbu protiv Fergusona, kad mu je ista ponuđena. UFC će sigurno pronaći dobar način kako da ga zbog toga nagradi.

Linker
25. travanj 2024 18:06