K1 i Boks

Anthony Joshua: Ruiz ne može biti bolji nego u prvom meču, ja moram!

Anthony Joshua
 screenshot/Youtube
Anthony Joshua uvjeren je kako je Andy Ruiz Jr. u prvom meču protiv njega dao svoj maksimum i kako nije moguće vidjeti bolje izdanje trenutnog trostrukog svjetskog prvaka. S druge strane, za sebe kaže kako je u prvom meču radio itekako puno grešaka koje se daju ispraviti.

Anthony Joshua počeo se pripremati za revanš protiv Andy Ruiza istog dana kad je prvi meč izgubio. Naravno, tu se računa vrijeme koje je trebalo proći da bi se oporavio od poraza i prošao preko njega na najbolji mogući način. Tek tako je mogao biti spreman za drugi meč u kojem će pokušati ispraviti sve loše što je napravio u prvom. A upravo taj prvi meč trebao bi poslužiti kao glavna smjernica po pitanju toga što u drugom meču mora biti drugačije.

"Pogledajte to ovako. On je pobijedio, ja sam izgubio, ali obojica moramo gledati prema onome što slijedi. Bio sam u ringu s mnogim prvacima i sad ću se ponovno boriti protiv prvaka, protiv Andyja Ruiza, jako dobrog boksača i svestranog sportaša. I odradit ću svoj posao", rekao je Joshua u razgovoru za Fight Hub, da bi onda rekao i nešto o prvom meču između njih dvojice:

"Teško je gledati prvi meč jer to nisam bio pravi ja. Ali, upravo zbog toga trebam to gledati što više puta i pretrpjeti tu bol. I kako se bliži drugi meč, gledat ću snimku sve više. Mislim kako je to bio najbolji Ruiz kojeg ćete vidjeti, a ja imam itekako puno grešaka koje trebam ispraviti. Treba gledati ono što je on napravio dobro i što sam ja loše te to usporediti. Mislim kako ću ovog puta biti spreman i sposoban iskoristiti njegove pogreške."

7. prosinca trenutno se čini daleko i nema sumnje kako ćemo tijekom vremena čuti još puno različitih najava, no premisa će vjerojatno većinom biti ista. Najviše toga pitat će se Anthonyja Joshuu te će ishod i tijek meča ponajviše ovisiti o tome u kakvom će on raspoloženju i u kakvoj će formi doći. Vjeruje se kako Joshua uz puno ispunjenje svog potencijala ne može dva puta izgubiti od Ruiza. No, ne smijemo otpisati situaciju u kojoj će Meksikanac također pokazati nešto novo.

Linker
19. travanj 2024 14:18