K1 i Boks

Anthony Joshua u samoizolaciji nakon susreta s princom Charlesom

 FAYEZ NURELDINE / AFP
Svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji Britanac Anthony Joshua nalazi se u samoizolaciji nakon susreta s princom Charlesom, koji je pozitivan na koronavirus, potvrdio je Joshuin menadžer.

Joshua se susreo s prijestolonasljednikom Charlesom 9. ožujka prilikom obilježavanja Dana Commonwealtha, a svjetski prvak se tada sastao i s engleskom kraljicom Elizabethom, premijerom Borisom Johnsonom i drugim sportskim i estradnim zvijezdama.

WBA, WBO i IBF prvak bi 20. lipnja na stadionu Tottenhama u Londonu trebao boksati s Bugarinom Kubratom Pulevom. No i taj je meč zbog pandemije koronavirusa pod upitnikom, što bi prema Joshuinom promotoru Eddieju Hearnu moglo dovesti do novih promjena koje uključuju i organizaciju borbe za ujedinjenje svih prestižnih teškaških titula, odnosno dvoboja Joshue i WBC-ovog prvaka Tysona Furyja.

"Pa mislim da bi sada borba Joshua-Fury mogla dobiti prioritet pred borbom protiv Puleva, ako se borba protiv Puleva prebaci na nakon ljeta. Sada se može dogoditi stvarno puno stvari", kazao je Hearn.

Linker
26. travanj 2024 18:30