K1 i Boks

Anthony Joshua veliki favorit i uoči povijesnog revanša!

Službeni plakat Ruiz vs. Joshua 2
 Instagram
Ako pitate "bookmakere" Anthony Joshua je ipak nešto manji favorit u njihovim očima uoči revanša protiv Andyja Ruiza Jr-a, nego što je to bio uoči prvog meča koji se održao u Madison Square Gardenu. A svi znamo kako je to prošlo...

Kladionice su u svoje ponude uvrstile dvoboj koji se na koncu neće održati niti u SAD-u, niti u Velikoj Britaniji, nego u Saudijskoj Arabiji. Mudri promotor Ed Hearn je presijekao naočigled problematičnu situaciju vezanu za lokaciju revanša te se okrenuo onom što najbolje zna raditi - zaradi! No, vratimo se na koeficijente koji se nude u ovom trenutku.

Ukoliko vjerujete da će Joshua pobijediti u revanšu i da će u svoje vlasništvo vratiti titule svjetskog prvaka u superteškoj kategoriji, onda ćete dobiti skromnih 1.30.

A ako se planirate kladiti na Meksikanca koji boksa pod američkom zastavom, onda je kvota puno izdašnija i iznosi oko 3.40. U ponudi je i "neodlučen ishod" na koji je ponuđeno od 23.0 - 34.0 zavisi gdje igrate.

Podsjetimo kako je uoči prvog meča Joshua bio apsolutni favorit, a Ruiz veliki autsajder na čiju pobjedu ste mogli dobiti čak 30/1. No, neovisno o tome što su mislili "bookmakeri" Ruiz je nokautirao svjetskog prvaka i šokirao svijet. Unatoč ishodu prvog meča, kladionice su Britanca ponovno proglasile favoritom. Kako se dvoboj, koji je zakazan za prosinac, bude približavao, tako se mogu očekivati i promjene u tečaju o čemu ćemo vas izvijestiti.

Andy Ruiz Jr vs. Antony Joshua 3.40 - 1.30

Linker
18. travanj 2024 16:36