K1 i Boks

Badr Hari najavio laganu pobjedu: 'Gledat ćete ono što gledate već 20 godina...'

Badr Hari
 Koen Van WEEL / ANP / AFP
"U ovoj igri nema poštovanja. Postoje samo mržnja, nasilje i nokauti..."

Badr Hari uskoro se vraća u ring, a 19. prosinca će za protivnika na GLORY 76 priredbi imati jednog od najboljih teškaša današnjice Benjamina Adegbuyija.

Jedan od najpopularnijih kick-boksača u povijesti puca od samopouzdanja pred okršaj u Nizozemskoj. Na virtualnoj press konferenciji za medije, Hari je istaknuo da se osjeća samouvjereno i snažno te da jedva čeka početak borbe.

"Mislim da ljudima ne trebam govoriti koji će se Bard pojaviti u ringu. Gledaju kako već 20 godina nokautiram ljude i idućeg tjedna gledat će istu stvar", najavio je Hari.

Borba protiv Adegbuyija bit će za Barda prva nakon prosinca 2019. kada je zbog ozljede morao predati meč u kojem je dvaput rušio aktualnog prvaka Rica Verhoevena. Pobijedi li Benjamina, 'Bad Boy' bi mogao izboriti novu priliku za napad na tron.

"On (Adegbuyi) je trenutno moj neprijatelj, tako da u ovoj igri nema poštovanja. Postoje samo mržnja, nasilje i nokauti. To je to. Ne poštujem ga. Možda da kao čovjeka i nakon borbe, ali sad je moj neprijatelj", poručio je Hari prema pisanjima Fightmaga.

Glory
Badr Hari i Benjamin Adegbuyi

Adegbuyi je u jednom trenutku Badru dobacio da "kada borba postane teška, on uvijek pronađe izlaz."

"Mislim da je gledao borbu s Errolom Zimmermanom, s Ruslanom Karaevom, s Alistairom Overeemom. Gledao je sve borbe u kojima sam odustao. Izgleda da je dobro odradio svoju domaću zadaću. Vidjet ćemo odustajem li tek tako. Ovo je za mene lagana lova. Lagana. Bit će to šetnja u parku", najavio je Hari.

Podsjetimo, na istoj priredbi nastupa i najbolji hrvatski kick-boksač. Antonija Plazibata te večeri čeka Nordine Mahieddine, a u slučaju pobjede i finale teškaškog turnira s pobjednikom meča Massinissa Hamaili vs. Levi Rigters.

Linker
24. travanj 2024 08:39