K1 i Boks

Bivši svjetski prvak otkrio kako bi novi trener mogao promijeniti Furyjev boks za revanš s Wilderom

 Screenshot (YouTube)
Andy Lee, novi pomoćni trener Tysona Furyja, otkrio je kako bi 'Kralj Cigana' mogao izgledati u revanšu s Deontayem Wilderom.

Tyson Fury nedavno je raskinuo suradnju s trenerom Benom Davisonom. Odmah uz tu vijest stigla je i potvrda da će se za idući meč spremati s Javanom 'SugarHill' Stewardom, a poznato je i kako će u njegovom timu biti Andy Lee, bivši svjetski prvak u srednjoj kategoriji.

Upravo je Lee u jednom razgovoru za BBC otkrio kakvog bi nam to Furyja mogao njegov novi tim pripremiti za veliki boksački revanš.

"Mislim da će Tyson, za borbu s Wilderom, morati raditi ono što i obično radi - 'bacati lažnjake', kretati se, biti lukav, nepredvidiv, ali imati i malo više autoriteta u svojim udarcima. On je u prvoj borbi nekoliko puta ozlijedio Wildera. Sa SugarHillom u kutu, ako to ponovi, onda će i otići do kraja s namjerom da stigne do prekida", najavio je Lee koji očito ovoga puta očekuje agresivnijeg Furyja.

'Kralj Cigana' je, podsjetimo, remizirao s 'Brončanim bombarderom' u prosincu 2018. godine. Fury je nakon tog susreta upisao dvije pobjede (Tom Schwarz i Otto Wallin), a u novi okršaj s WBC-ovim prvakom trebao bi ući 22. veljače.

Linker
20. travanj 2024 16:37