K1 i Boks

Boksačka vijest dana: Joshua protiv Puleva pred navijačima! Broj je ograničen, zna se i cijena ulaznica

Anthony Joshua
 ADRIAN DENNIS / AFP
Eddie Hearn dobio je barem djelić onoga što je i htio za svoju najveću zvijezdu

Svjetski prvak u teškoj kategoriji Anthony Joshua svoje će WBA, WBO, IBF i IBO titule 12. prosinca braniti u londonskoj The SSE Areni, a meč njega i Kubrata Puleva bit će otvoren za navijače!

Neće to biti spektakl na kakav smo bili naviknuti u onim ljepšim vremenima, ali točno 1000 sretnika tog će dana s tribina pratiti dugoiščekivani boksački događaj.

"Ne mogu vam opisati koliko sam sretan kad vidim da se fanovi vraćaju našim eventima. Iako je naš tim odradio nevjerojatan posao u posljednjih 10 mjeseci, mi živimo i dišemo zbog energije i atmosfere koju navijači stvaraju. Baš nekako odgovara to što se navijači vraćaju za Joshuinu borbu jer upravo je on posljednjih godina obarao rekorde posjećenosti u Velikoj Britaniji, ali i šire. Ovo je jako pozitivan potez za boks i sav sport. Dobrodošli natrag", bila je reakcija Eddieja Hearna čiji je Matchroom Boxing zadužen za organizaciju ovog događaja.

Naravno, navijači će morati slijediti stroge upute kojima će se rizik od širenja koronavirusa pokušati svesti na minimum. Maske i socijalna distanca se podrazumijevaju, a dio 'otočkih' medija javlja kako će fanovima društvo moći praviti samo članovi njihovog kućanstva.

Britanski mediji pišu i da će cijena najjeftinijih ulaznica iznositi 100 funti, a bit će i onih koje će se moći nabaviti za £200, £300, £500 i £1000 (VIP).

Britain's Anthony Joshua (L) and Bulgaria's Kubrat Pulev (R) stand on the pitch at the Principality Stadium in Cardiff on September 11, 2017 during a promotional event for their heavyweight world title boxing match. - Britain's Anthony Joshua will defend his IBO, IBF and WBA world heavyweight titles against Bulgaria's Kubrat Pulev at Cardiff's Principality Stadium on October 28. (Photo by Geoff CADDICK / AFP)
Geoff CADDICK / AFP
Anthony Joshua i Kubrat Pulev

Linker
25. travanj 2024 08:44