K1 i Boks

Errol Spence Jr. je pri svijesti i nije doživio niti jedan lom

Errol Spence Jr.
Najnovije informacije o zdravstvenom stanju boksačkog svjetskog prvaka velter kategorije, Errola Spencea Jr., razveselit će sve ljubitelje i prijatelje borilačkog sporta. Naime, nakon teške nesreće u kojoj je u potpunosti uništen njegov Ferrari, Spence je u bolnici došao svijesti, a uistinu nevjerojatno zvuči podatak kako nije doživio niti jedan lom i trebao bi se u potpunosti oporaviti.

Strašno izgleda i sam pogled na snimku teške prometne nesreće koju je jučer u Dallasu doživio Errol Spence Jr. Jedan od najboljih i najomiljenijih boksača svijeta u ovom trenutku hitno je hospitaliziran nakon što je njegov Ferrari izletio s ceste te se nekoliko puta okrenuo u zraku, a on nije bio vezan te je ispao iz vozila. Iako je to nešto što vrlo često dovede do najgoreg ishoda, čini se da je to Spenceu ovog puta možda spasilo život, ali i borilačku karijeru.

Naime, kako piše ESPN, stanje 29-godišnjeg boksača trenutno je stabilno, on je pri svijesti i nije doživio niti jedan lom!

"Spence je pri svijesti, odgovara i reagira te se njegovo trenutno stanje vodi kao stabilno. Nije doživio frakturu niti jedne kosti, ali ima vidljive ožiljke po licu. Očekuje se kako će se u potpunosti oporaviti", glasi službeni izvještaj njegovih medijskih predstavnika.

Još su dodali kako će Spence neko vrijeme provesti u bolnici, a uz njega je cijela njegova obitelj. Njegova boksačka karijera ne bi trebala biti ugrožena i trebao bi se vratiti treningu nakon što se u potpunosti oporavi.

Linker
25. travanj 2024 04:24