K1 i Boks

Filip Hrgović završio pripreme za meč karijere: `Spreman sam za subotu!`

Filip Hrgović u Miamiju
 Filip Hrgović/Facebook
Manje od tjedan dana ostalo je do velikog boksačkog spektakla u Saudijskoj Arabiji gdje će najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović braniti WBC internacionalnu titulu prvaka u teškoj kategoriji.

Hrgović je upravo završio s pripremama u Miamiju i na odlasku iz SAD-a zahvalio svojem timu i sparing partnerima porukom na Facebooku uz fotografije s priprema.

"Nakon 12 tjedana napornog rada, završen je još jedan trening kamp u Miamiju. Veliko hvala mojem teamu i sparing partnerima koji su mi pomogli u pripremama za nadolazeću borbu! SPREMNI SMO ZA IDUĆU SUBOTU!", poručio je Hrgović, koji je na kladionicama veliki favorit uoči meča.

Hrvatski teškaš lovi desetu pobjedu u profesionalnoj karijeri, a titulu je osvojio prošle jeseni nokautom protiv Amira Mansoura u Zagrebu. Iskusni Molina, koji se dvaput borio za svjetsku titulu, bit će mu najveći izazov u dosadašnjoj karijeri.

Meč Hrgovića i Moline bit će uvertira za glavnu borbu večeri, revanš bivšeg prvaka Anthonyja Joshue i čovjeka koji mu je nanio prvi poraz, Andyja Ruiza Jr-a.

Linker
27. travanj 2024 00:32