K1 i Boks

(FOTO) Četiri fotografije kao savršen dokaz nevjerojatne Furyjeve fizičke transformacije

Tyson Fury
 Instagram
Tyson Fury još jednom je podsjetio kroz kakvu je to nevjerojatnu fizičku transformaciju prošao u posljednje dvije godine.

Jednom kada se odlučio ponovno dovesti u red i vratiti boksu, Tyson Fury ozbiljno se posvetio treninzima i borbi s kilogramima.

Nakon što je 2015. godine šokirao svijet i Vladimira Klička, 'Kralj Cigana' upao je u jedno teško razdoblje koje je uključivalo depresiju, borbu s drogom i alkoholom, ali i značajnu promjenu njegovog izgleda.

Pričalo se neko vrijeme da je Fury dosegao brojku od nekakvih 180 kilograma, no stvari su se u posljednje dvije godine počele mijenjati. Britanski teškaš odlučio je ponovno pokoriti boksački svijet te se nakon duge pauze vratio u lipnju 2018. godine borbom protiv Sefera Seferija.

Uslijedili su potom okršaji s Francescom Pianetom, Deontayem Wilderom, Tomom Schwarzom, Ottom Wallinom i u konačnici novi susret s 'Brončanim bombarderom' u kojem je 34-godišnjem Amerikancu nanio prvi poraz i preoteo WBC titulu.

Kako je izgledala Furyjeva transformacija tijekom te dvije aktivne godine, pokazao nam je on sam kroz četiri fotografije koje je obavio na svom Instagramu.

"Bio je to nevjerojatan povratak kroz posljednje dvije godine. Hvala vam na podršci", napisao je Fury u objavi koju prenosimo u nastavku članka.

Linker
20. travanj 2024 08:05