(FOTO) Fury objavio fotografiju na kojoj ima preko 180 kilograma: 'Pogledajte ovo i sjetite se da je sve moguće'

Tyson Fury odlučio je malo motivirati svoje obožavatelje, a napravio je to uz fotografiju na kojoj ima nekoliko desetaka kilograma viška.

Nakon što je pobijedio Vladimira Klička i 2015. postao svjetski teškaški prvak, Tyson Fury zakoračio je u jedno mračno razdoblje svog života, razdoblje tijekom kojeg se prepustio alkoholu, drogi i pretjeranom uživanju u hrani.

Neuredan način života koštao je 'Kralja Cigana' njegovih titula, ali, srećom, ne i odlučnosti da se vrati na pravi put... S vremenom se Tyson doveo u red, vratio boksu na senzacionalan način i ponovno postao jedno od glavnih lica tog sporta.

No, da nije zaboravio dane kojih bi se mnogi sramili, Fury je pokaza kada je na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj, kako sam tvrdi, ima 181 i pol kilogram. Usporedbe radi, u svom posljednjem meču bio je na 115 kilograma.

"Kad ti netko kaže da ne možeš nešto postići, samo pogledaj ovo i sjeti se da je sve moguće. Ovo sam ja. Tu imam 181 i pol kilogram", napisao je Fury uz fotografiju koja je skupa s komentarom skupila nekoliko stotina 'lajkova'.

Tysona, podsjetimo, 22. veljače u lasvegaškoj MGM Grand Garden Areni čeka novi veliki sudar s Deontayem Wilderom.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!