K1 i Boks

(FOTO) Je li ovo jedna od najbizarnijih isprika ikada? Wilder otkrio glavni razlog za poraz od Furyja!

 Al Bello/Getty Images/AFP
Deontay Wilder oglasio se još jednom nakon meča u kojem je ostao bez svoje WBC titule i sada otkrio pomalo bizaran razlog za svoj poraz u okršaju s Tysonom Furyjem.

Wilder uopće ne dvoji i odmah daje do znanja da će se treći meč s 'Kraljem Cigana' definitivno dogoditi. Iako je za vikend bio u potpunosti izdominiran, 'Bronačani bombarder' očito smatra da to nije bilo njegovo pravo izdanje i da ima još puno toga za ponuditi.

"Revanš će se definitivno dogoditi. Idemo prema tome i želim se odmah baciti na to", izjavio je Wilder u razgovoru za The Athletic i tako zapravo otkrio da će odmah aktivirati klauzulu koja mu daje pravo na novi susret s Furyjem.

Osim što se nije slagao s odlukom pomoćnog trenera Marka Brelanda koji je bacanjem ručnika u sedmoj rundi prekinuo dvoboj, Deontay sada tvrdi i da je krivac za njegov poraz onaj spektakularni kostim s kojim se ušetao u ring!

"Uopće me nije ozlijedio, ali činjenica je da je moja uniforma bila preteška. Već od samog početka nisam imao noge, a u trećoj rundi one su se skroz ugasile. Puno mi ljudi govori da su vidjeli kako nešto nije u redu sa mnom, ali morao sam se praviti u ringu da je sve OK. Dao sam sve od sebe. Znao sam da nemam noge zbog te uniforme. Samo sam je isprobao, i to prvi put, u noći prije borbe. Nisam mislio da će biti toliko teška. Imala je 18, možda i više kilograma s kacigom i svim baterijama. Htio sam odati počast Mjesecu crnačke povijesti. Htio sam da to bude sjajno, ali izgleda kako sam to stavio ispred svega drugoga", požalio se Wilder u jednom drugom razgovoru za Yahoo Sports.

LAS VEGAS, NEVADA - FEBRUARY 22: Deontay Wilder enters the ring prior to the Heavyweight bout for Wilder's WBC and Fury's lineal heavyweight title against Tyson Fury on February 22, 2020 at MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada.   Al Bello/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
Al Bello/Getty Images/AFP

Linker
25. travanj 2024 06:21