K1 i Boks

(FOTO) Tyson i Jones dobili poster po uzoru na zlatno doba boksa

Mike Tyson i Roy Jones Jr.
 Stringer / Imaginechina / AFP | Ekaterina Chesnokova/Sputnik
Pojavio se službeni poster za ekshibicijski boks meč Mikea Tysona i Roya Jonesa Jr.

Objava službenog postera za meč Tysona i Jonesa daje nam do znanja na koju publiku se organizator bazira te za koga se vjeruje da bi mogao biti među onima koji će platiti 50 dolara da bi dobili priliku u živo popratiti meč dvaju legendi nekog drugog doba boksa.

Poster za meč koji se održava 12. rujna u potpunosti je "old school", u stilu starih mečeva kad su prije svega boksači bili u prvom planu i kad nije bilo potrebno poster ukrašavati dodatnim detaljima. Njihova lica i imena znače dovoljno, što je u slučaju ova dva šampiona itekako točno. Sam pogled na poster odvodi nas u neka starija vremena, kad je boks bio drugačiji nego što je danas.

12. rujna ovaj dvojac će se naći jedan preko puta drugog, a meč je ugovoren na osam rundi. Ono što se fanovima nikako ne sviđa je pravilo koje nalaže prekid meča u slučaju bilo kakve posjekotine. No, Tyson je najavio da ga to neće spriječiti da pogodi nokaut udarac, ako se prilika za isti pojavi. Nešto slično tome, ali ne istim riječima, najavio je i Jones.

Linker
19. travanj 2024 21:14