K1 i Boks

(FOTO) Velika transformacija idućeg Babićevog protivnika, Little se doveo u 'formu života'

Tom Little
 Instagram
"Dillian Whyte i Alen Babić bit će sretni što sam u ovim pripremama dao sve od sebe"

Hrvatski teškaš Alen Babić (5-0) u subotu lovi šestu profesionalnu pobjedu, a njegov protivnik Tom Little (10-8) pohvalio se kako u taj meč ulazi spremniji no ikad.

Izgleda da je 33-godišnji Britanac borbu s kilogramima ostavio iza sebe, a veliku fizičku transformaciju svojim je fanovima otkrio u jednoj objavi na Twitteru.

"Ušli smo u tjedan borbe. Hvala Joshu, Mitchu i Johnu te hrani iz iPrepmealsa. Hvala im što su mi pomogli s trening kampom i doveli me u najbolju formu u mom životu, ali i pripremili me da pružim svoj najbolji meč ikada. Ne brinem se oko toga hoće li Dillian Whyte i Alen Babić možda preispitati ovu odluku, obojica su pravi muškarci i bit će sretni što sam u ovim pripremama dao sve od sebe. Spremni smo da vam pružimo rat za pamćenje", napisao Little uz fotografiju.

Tom je svojom transformacijom oduševio i Matchroom Boxing na čijoj je Twitter stanici stajao zaključak kako je zaista u najboljoj formi u kojoj su ga vidjeli tijekom njegove karijere, a javio se i slavni promotor Eddie Hearn dodavši kako Babića u Londonu čeka "zanimljiva borba".

Alenu će ovo biti prvi meč od onog u kojem je početkom listopada zaustavio Nialla Kennedyja. 29-godišnji 'The Savage' u svim je svojim dosadašnjim nastupima slavio nokautom ili tehničkim nokautom.

S druge strane, nekadašnji protivnik Filipa Hrgovića u ring ulazi po prvi puta nakon poraza od Mahammadrasula Majidova s kojim je odmjerio snage u prosincu prošle godine.

Linker
23. travanj 2024 11:02