K1 i Boks

Fury nakon meča došao u Schwarzovu svlačionicu: "Dođi trenirati sa mnom"

Vrlo lijepu gestu napravio je Tyson Fury nakon meča protiv Toma Schwarza. Došao je do svlačionice njemačkog boksača, tamo se pozdravio sa svim članovima njegovog tima, a onda je porazgovarao sa svojim protivnikom i ponudio mu da zajedno treniraju.

Nakon meča u kojem je dominantno savladao Toma Schwarza prekidom u drugoj rundi, Tyson Fury odradio je sportsku gestu. Otišao je do svlačionice svog protivnika, gdje se prvo pozdravio s njegovim timom, a onda se obratio i njemu samom.

"Došao si odlučan pobijediti i to puno znači. Vidio sam nedavno neke tipove, velike i cijele u mišićima, kako se predaju. Došao je iz Engleske i izgledao kao da ne želi biti tamo. Ti se nisi predao", rekao je Fury svom protivniku, aludirajući na poraz Anthonya Joshue od Andya Ruiza Jr. Također se obratio njegovom ocu rekavši: "Vaš sin odradio je sjajan posao, trebate biti ponosni."

Schwarz je u drugoj rundi primio značajnu štetu, no nije se predavao nego je napao. U tim trenucima vidjeli smo nevjerojatno eskivaže od strane Furyja, nakon čega se uspio odmaknuti i završiti meč. No, sve što je Nijemac pokazao u tih samo šest minuta se svidjelo "Gipsy Kingu". Schwarz mu se ispričao što nije pružio bolji otpor, ali rekao je kako je imao plan nokautirati ga.

"Pokušat ću te ubaciti na moj idući program. Dođi trenirati sa mnom", rekao je Fury, koji je sa Schwarzom cijeli tjedan imao korektan i opušten odnos. Tek na vaganju je malo zaiskrilo, što je zapravo i normalno ukoliko se želite dodatno motivirati pred meč.

Fury je svoj idući meč najavio također za Las Vegas, a trebao bi ga održati krajem ljeta ili početkom jeseni.

Linker
24. travanj 2024 15:42