K1 i Boks

Fury nakon pobjede zapalio MGM Grand dvominutnom izvedbom pjesme 'American Pie'

 Al Bello/Getty Images/AFP
Kakva je to pobjedonosna i trijumfalna noć bila za do sada linearnog svjetskog boksačkog prvaka, a sada i WBC šampiona koji u svom vlasništvu ima toliko cijenjeni "zeleni" pojas prvaka. Tyson Fury (30-0-1) je u sedam rundi očitao boksačku lekciju do sada neporaženom Deontayju Wilderu (42-1-1), natjerao je njegov kut da baci ručnik, a prilikom intervjua u ringu je stigao i konačni trijumf - dvominutna glazbena točka u izvedbi "Kralja Cigana".

"Čestitke Deontayu Wilderu. Večeras je pokazao srce prvaka. Pogodio sam ga s čistom desnicom i srušio, ali se on vratio na noge. On je ratnik i vratit će se. On će ponovno postati prvak. Ali reći ću vam sada, kralj se vratio na tron!" - glasila je Furyjeva reakcija nakon što je u MGM Grand Garden Areni svom suparniku nanio prvi poraz u karijeri.

Nakon što je gospodski čestitao Wilderu na čvrstoj borbi, poručio mu da će se sigurno vratiti i ponovno postati svjetski prvak, Fury je ustvrdio da je ostala još samo jedna stvar koju je obećao... A to je njegova glazbena točka pred čitavim svjetskim auditorijem, koji je noćas pažljivo pratio akciju iz legendarne lasvegaške MGM Grand Garden Arene.

A sve što je Englez najavio, noćas je i isporučio. Pa tako i tu dvominutnu izvedbu hita "American Pie". Čitava dvorana pjevala je s "Kraljem Cigana" uživajući u ovom posebnom trenutku i za svjetski profesionalni boks, ali i za očitog novog "Kralja Las Vegasa".

Fury se upravo tako i oprostio od publike u MGM Grand Garden Areni. Baš kao prava glazbena zvijezda, Britanac je svoj nastup završio sa "Hvala ti Las Vegas..."

Linker
25. travanj 2024 06:56