K1 i Boks

Fury odbacio datum za meč protiv Wildera: 'Žena bi me zatražila razvod'

Tyson i Paris Fury
 Instagram
Meč Tysona Furyja i Deontaya Wildera sigurno se neće održati datuma koji se najviše sviđa Bobu Arumu

U svojoj nedavnoj izjavi o trećem meču Tysona Furyja i Deontaya Wildera, promotor Bob Arum rekao je kako kao najizglednija opcije za domaćina djeluju Makao i Australija. Tim putem naveo je i datum. Bio bi to 26. prosinca, što bi značilo kako bi u Americi meč bio emitiran na Božić. Arum to vidi kao savršenu opciju, no od tog ipak neće biti ništa.

Kako prenosi Mirror, to je datum koji Furyju ni u kom slučaju ne odgovara i ta je opcija automatski odbačena.

"Vidio sam to u par novina, no Božić je vrlo važno religijsko razdoblje za mene. Osim toga, imam djecu", rekao je Fury, inače otac petero djece, dodavši:

"Ostavimo karijeru i sport sa strane, obitelj je na prvom mjestu. Osim toga, imamo 364 druga dana za zaraditi novce i ne treba mi to."

Ta opcija ne sviđa se niti fanovima, budući da dolazi tako kasno, no Arum i ekipa svakako namjeravaju organizirati meč pred publikom. Fury je za najveći dio prosinca zapravo spreman te je dao i neki krajnji rok do kada se može boriti.

"Ima dovoljno vremena za boks. Najkasnije do kada se mogu boriti je 20. prosinca, Božić ne. Osim toga, to bi vjerojatno rezultiralo mojim razvodom", dodao je.

Fury je jučer došao do jednog razloga za zadovoljstvo. Naime, sklopljen je dogovor za dva meča protiv Anthonyja Joshue u 2021. godini. No, prije toga obojica imaju još nekih propisanih obaveza za odraditi.

Linker
22. travanj 2024 14:35