K1 i Boks

'Gušio si se u kokainu i razmišljao o samoubojstvu, a ja sam te vratio na scenu'

 John Gurzinski / AFP
Zanimljivu press konferenciju odradili su u srijedu navečer Deontay Wilder i Tyson Fury.

Sudionici velikog teškaškog okršaja koji će se ovog vikenda održati u Las Vegasu nisu se ustručavali ulaziti u napete verbalne razmjene pa je tako veliko druženje s medijima proteklo upravo onako kako su ga mnogi i zamišljali.

Već po dolasku na pozornicu Fury se unio Wilderu u lice i na najbolji mogući način najavio da nas čeka jedna jako zanimljiva press konferencija.

"Savjetujem mu da prestane pričati kako me doveo na veliku boksačku scenu, inače bih ga mogao ošamariti", izjavio je Wilder u uvodu pred okupljenima.

"Dobrodošao na veliku scenu. Čekam taj šamar", odmah odgovara Fury.

'Brončani bombarder' potom je prepucavanje odveo na jednu drugu razinu.

"Nemoj nikad zaboraviti da sam te našao dok si se gušio u kokainu. Kad sam te pronašao razmišljao si o samoubojstvu. Stoga nemoj nikad zaboraviti tko te doveo na veliku scenu. Vratio sam te. Da, ja sam te vratio natrag. Donio sam hranu na stol tvoje obitelji. I to već činim po drugi put. Nemoj to zaboraviti", poručio je Furyju aktualni WBC-ov prvak.

Odgovor 'Kralja Cigana' nije se dugo čekao.

"Ja sam taj koji je pobijedio Vladimira Klička. Ja sam taj koji ti je donio najveću zaradu u karijeri. Ti si propalica. Ljudi te ne znaju u vlastitoj državi", uzvratio je Fury na dio o 'zvjezdanom statusu' pa se osvrnuo na priču o svojim problemima iz prošlosti.

"I to je čovjek kojeg napadaš? Čovjeka koji je razmišljao o samoubojstvu? Ti si mislio da ćeš stići do lake pobjede u prvom meču, zar ne? To ti nije upalilo. Vratio sam se i razbacao te na sve strane. Ovog puta ću te nokautirati. Jedva čekam. Ti si jedna obična mršava pi***ca", poručio je Fury koji je u tim trenucima ustao sa stolice.

"Sjedni. Ni sam ne vjeruješ u svoje riječi. Šake su ti poput jastuka", zaključio je Wilder ovu razmjenu.

Linker
27. travanj 2024 06:23