K1 i Boks

Hrvoje Sep za dva tjedna u Sloveniji lovi desetu profesionalnu pobjedu

Hrvoje Sep
 Facebook
Došlo je vrijeme i za deseti profesionalni meč Hrvoje Sepa. Hrvatski poluteškaš njega će odraditi 6. studenog u Ljubljani, a protivnik mu je 35-godišnji Ivan Jakovljević iz Srbije.

33-godišnji hrvatski boksač rodom iz Vrbanje ove je godine nastupio već šest puta i u svim mečevima uvjerljivo je slavio. Svoj put potrage za velikim mečem nastavlja istim načinom kao do sada, bez namjere odbijanja ijedne prilike za nastup. Tako nije dugo razmišljao kad je pozvan da bude jedna od glavnih zvijezda borilačke priredbe koja će se 6. listopada održati u ljubljanskoj dvorani Stožice.

Riječ je o kombiniranoj priredbi imena Komteks Fight Night, koja će sadržavati boks mečeve i MMA borbe, ali također i rock koncert. Sep će tamo boksati protiv Ivana Jakovljevića iz Srbije. Riječ je o boksaču kojem će to prema Boxrecu biti prvi meč nakon tri godine, a u dosadašnjoj karijeri upisao je jednu pobjedu, tri poraza i jedan neodlučeni ishod.

Hrvoje vjeruje u ekspresnu desetu pobjedu, nakon čega će se nadati pozivu da nastupi na nekoj većoj europskoj priredbi. Bivši brončani s europskog prvenstva i bivši olimpijac, uz dvoznamenkasti broj profesionalnih pobjeda svakako na papiru dobro zvuči. Vrijeme je da Sep to sve, uz svoju neospornu kvalitetu, i naplati na pravi način.

Linker
24. travanj 2024 05:52