K1 i Boks

Joshua zaprijetio kao nikad dosad: 'Prebit ću Ruiza i svima pokazati koliko sam velik, klanjat ćete mi se!'

 Screenshot (YouTube)
Anthony Joshua tražit će 7. prosinca u Saudijskoj Arabiji osvetu za jedini poraz u svojoj karijeri, a njegovim fanovima svidjet će se optimistične izjave kojima najavljuje novi susret s Andyjem Ruizom Jr-om.

'AJ' tvrdi da uoči njihovog prvog okršaja nije bio dovoljno motiviran i tješi se da je to jedan od glavnih razloga za ishod koji je 1. lipnja šokirao boksački svijet.

Ovoga puta situacija je znatno drugačija. Zaboravite na onog skromnog Joshuu i pripremite se za njegovu možda i najnabrijaniju verziju dosad.

"Borim se s trenutno najboljim boksačem svijeta", reći će Anthony u razgovoru za Sky Sports nešto uoči jasne poruke koju je poslao Ruizu, ali i čitavom boksačkom svijetu:

"Prebit ću ga i pokazati koliko sam velik. Kad ga pobijedim želim da se svi naklonite ispred mene i kažete mi koliko sam sjajan", ispalio je Joshua i to nedugo nakon što je aktualni teškaški prvak i sam zaprijetio.

"Bit ćemo spremni na sve. Namjeravam slijediti taktiku. Morat ću vršiti pritisak, raditi na tijelu i u konačnici ga slomiti, posebno u onom mentalnom dijelu", poručio je pak Ruiz o čijoj najavi meča možete više pročitati OVDJE.

Podsjetimo, Ruiz je Joshuu u prvom susretu zaustavio u sedmoj rundi. Bila je to za 30-godišnjeg Britanca 23. profesionalna borba, a ujedno i prva u kojoj nije stigao do pobjede.

View this post on Instagram

Lucky 7

A post shared by Anthony Joshua (@anthonyjoshua) on

Linker
25. travanj 2024 14:04