K1 i Boks

Lobov nudi Malignaggiju revanš na velikom 'Paul vs. KSI' PPV eventu

Lobov vs. Malignaggi
Nakon što je poražen u svom "bare knuckle" debiju, bivši svjetski boksački prvak Paulie Malignaggi je razočaran potvrdio da mu je to bio zadnji meč golih šaka, ali i zadnji u boksačkoj karijeri. Ipak, ona "nikada ne reci nikada", se ponovno možda pokaže kao vrlo istinita u borilačkom sportu. Ovih dana se počelo šuškati o velikom revanšu protiv njegovog rivala Artema Lobova.

"Ruski malj" je u recentnom intervjuu potvrdio da je itekako zainteresiran za još jedan meč protiv Malignaggija, a vjeruje da bi PPV event internet zvijezdi Logan Paula i KSI-a koji uskoro slijedi, bio savršena pozornica za njihov drugi "ples".

"Čuo sam da se i dalje žali radi ishoda prvog meča, ako želi još jednu priliku, bit ću više nego sretan mu je pružiti", izjavio je Rus za "The Mac Life" te je dodao još odlučnije:

"Idemo to ponovno odraditi! Neka pokuša još jednom. Nemam problema s tim da ga ponovno dohvatim i još ga malo prebijem. To je nešto čega se nikada ne mogu zasititi. Zašto onda ne?"

Lobov je pobijedio odlukom sudaca u meču koji je bio kulminacija njihovog međusobnog medijskog prepiranja koje je trajalo mjesecima. Sve je zapravo krenulo s Malignaggijevim sukobom s Conorom McGregorom uoči boksačkog meča s Floydom Mayweatherom, a onda se svađa prelila na njegovog klupskog kolegu Lobova. Iako je malo tko vjerovao da McGregorov timski kolega može iznenaditi bivšeg boksačkog prvaka, upravo to se dogodilo. Malignaggi je prilično žestoko prosvjedovao nezadovoljan suspektnom sudačkom odlukom.

"Ako ne želi meč golih ruku, idemo odraditi to s rukavicama. Čisti boks. Zašto ne? Možda možemo odraditi još jedan meč, ovaj put na popisu borbi Logan Paula i KSI-a. Tamo već ima boksačkih mečeva. Ovaj event će biti velik, treba mu još koji dobar meč, legitiman meč, a ja i Paulie bi bili sjajni. Možemo tamo boksati", zaključio je Lobov.

Rus za sada ima 2-0 u "bare knuckle" ringu, uz pobjede protiv bivšeg UFC borca Jasona Knighta u travnju i onda Paulieja Malignaggija u drugom nastupu. Za sada bivši boksački svjetski prvak tvrdi da ostaje u mirovini, ali kao što smo na početku teksta rekli, u borilačkom sportu je uvijek na snazi "nikad ne reci nikad".

Linker
23. travanj 2024 18:34