K1 i Boks

Ludi fan pokušao napasti Tysona? 'Posegnuo je prema pojasu, kao da pokušava izvući oružje'

Mike Tyson
 AFP PHOTO / Joe SCARNICI / Getty Images for Triller
Nakon borbe u ringu Mike Tyson umalo je završio i u jednoj na ulici

Prema TMZ Sportsu, Iron Mike napuštao je Staples Centar nedugo nakon borbe s Royem Jonesom Jr., a ispred dvorane dočekala ga je manja grupa fanova. I dok je većina tražila autogram, jedan je muškarac počeo vikati prema legendi.

"Pitao je zašto mu ne dopušta da se bori s njim", stoji u tekstu TMZ-a čiji izvori javljaju da je Mike u šali rekao da to "vjerojatno ne bi završilo dobro za njega".

Navodno je potom nepoznati muškarac zamahnuo prema Tysonu i "počeo posezati prema pojasu, kao da pokušava izvući oružje", ali Mikeov tim uskočio je odmah prije nego što se izbio veći incident.

Osoba koja je u noći sa subote na nedjelju pokušala napasti 54-godišnju ikonu uspjela je pobjeći, a ljudi iz Tysonovog tima prepoznali su da se radi o čovjeku koji je već prije pokušavao izazvati probleme.

TMZ je provjerio situaciju i s policijom te dobio potvrdu da je te večeri stigao poziv o napadu koji je uključivao Tysona, ali kada su stigli na mjesto događaja, više nisu nikog zatekli pa samim time prijava nije ni napravljena.

Linker
24. travanj 2024 04:37