K1 i Boks

Mario Heredia: Ovo je prilika kakvu čekam godinama

Mario Heredia
 Matchroom Boxing
Sutrašnji protivnik Filipa Hrgovića, Mario Heredia, najavio je kako namjerava ostati neporažen u Hermosillu, gradu u kojem je već navikao boksati, ali i gdje ga čeka prilika života.

Mario Heredia dugo je vremena glasio za jednog jako dobrog teškaškog 'journeymana'. To je u boksu popularan naziv za boksača koji putuje svijetom i bori se, neovisno o tome tko je protivnik i o kakvom je meču riječ. To znači nisu boksači za 'nabijanje skora', ali isto tako niti boksači iz samog vrha. No, travanjska pobjeda koju je ostvario nad Samuelom Peterom dovela je do toga da se našao u Top 50 svjetskog poretka teške kategorije po Boxrecu, a to je dovelo i do meča protiv Filipa Hrgovića.

"Konačno imam priliku koju sam čekao godinama. Ovo je meč mog života i takvu priliku nemam namjeru propustiti. Nisam nikad izgubio u Hermosillu i nastavit ću taj niz", rekao je Heredia (16-6-1) na službenoj konferenciji za medije.

Kako Filip i njegov protivnik ipak nisu glavne zvijezde priredbe, previše mjesta na konferenciji za medije nisu dobili. Nešto o meču još je imao reći Filipov glavni promotor, Kalle Sauerland.

"Filip je već superzvijezda u Hrvatskoj, a borbe na različitim teritorijima nam daju priliku da Filipove vještine i osobnost predstavimo što većem broju fanova. Neće proći još puno vremena i Filip će se boriti za svjetsku titulu, možda baš protiv Meksikanca, Andyja Ruiza", rekao je Sauerland.

Večeras je na rasporedu vaganje, nakon kojeg ćemo moći vidjeti sučeljavanja boksača. Naravno, naš najviše zanima kako će izgledati Filip Hrgović kad svom protivniku pokuša pogledati u dušu.

Linker
24. travanj 2024 02:23