K1 i Boks

Mark Hunt navlači boksačke rukavice za meč protiv legende ragbija!?

Mark Hunt
 screenshot/Youtube
Nešto više od godinu dana prošlo je od posljednje borbe Marka Hunta. 'Super Samoan' nije tim putem zaključio svoju karijeru, no do sada nije bilo niti previše konkretnih informacija o nekom nastupu. Sve do sada, kad se u medijima pojavila informacija o njegovom boksačkom meču protiv australske legende ragbija, Paula Gallena.

38-godišnji Paul Gallen legenda je ragbija, a pred kraj svoje uspješne karijere počeo je boksati. Do sada je ovaj teškaš odradio deset mečeva uz devet pobjeda i jedan neodlučeni meč. Ipak, imena protivnika teško će i pasioniranim pratiteljima boksa nešto značiti, tako da je Gallen odlučio susresti se s nekim koga će fanovi poznavati. I tu je iskočilo ime Marka Hunta.

Legendi Pridea i UFC-a već je gotovo 46 godina, a posljednji nastup odradio je u prosincu 2018. godine. Nedavno je otkrio kako još uvijek nije zaključio karijeru, ali da niti nema nekih planova. Ukratko, ako se pojavi dobra ponuda, on ju je spreman prihvatiti. A čini se kako bi to moglo biti u boksačkom ringu.

"Poznajem Paula i kad su me prvi put pitali želim li meč, pitao sam ih jesu li sigurni. No, meni odgovara. Ako Paul želi tu borbu, ostvarit ću mu želju", rekao je Hunt u razgovoru za Sporting News, da bi onda dodao kako ga je ideja iznenadila: "Budući da smo Paul i ja lomili kruh zajedno, ovo me iznenadilo. No, ako on želi zaplesati, možemo."

Hunt je otkrio kako i dalje trenira i da mu se vraća želja za još pokojom borbom. Boks do sada nije bio nešto o čemu je ozbiljno razmišljao, no isto tako je spreman na sve ako je ponuda dobra. Budući da bi to bio meč vrlo zanimljiv publici u Australiji i Novom Zelandu, možda organizator ima asa u rukavu kojim bi mogao napraviti ono što je potrebno da Super Samoana vidimo i u boksačkom meču.

Linker
24. travanj 2024 21:57