Mark Hunt navlači boksačke rukavice za meč protiv legende ragbija!?

Nešto više od godinu dana prošlo je od posljednje borbe Marka Hunta. 'Super Samoan' nije tim putem zaključio svoju karijeru, no do sada nije bilo niti previše konkretnih informacija o nekom nastupu. Sve do sada, kad se u medijima pojavila informacija o njegovom boksačkom meču protiv australske legende ragbija, Paula Gallena.

38-godišnji Paul Gallen legenda je ragbija, a pred kraj svoje uspješne karijere počeo je boksati. Do sada je ovaj teškaš odradio deset mečeva uz devet pobjeda i jedan neodlučeni meč. Ipak, imena protivnika teško će i pasioniranim pratiteljima boksa nešto značiti, tako da je Gallen odlučio susresti se s nekim koga će fanovi poznavati. I tu je iskočilo ime Marka Hunta.

 

Legendi Pridea i UFC-a već je gotovo 46 godina, a posljednji nastup odradio je u prosincu 2018. godine. Nedavno je otkrio kako još uvijek nije zaključio karijeru, ali da niti nema nekih planova. Ukratko, ako se pojavi dobra ponuda, on ju je spreman prihvatiti. A čini se kako bi to moglo biti u boksačkom ringu.

"Poznajem Paula i kad su me prvi put pitali želim li meč, pitao sam ih jesu li sigurni. No, meni odgovara. Ako Paul želi tu borbu, ostvarit ću mu želju", rekao je Hunt u razgovoru za Sporting News, da bi onda dodao kako ga je ideja iznenadila: "Budući da smo Paul i ja lomili kruh zajedno, ovo me iznenadilo. No, ako on želi zaplesati, možemo."

Hunt je otkrio kako i dalje trenira i da mu se vraća želja za još pokojom borbom. Boks do sada nije bio nešto o čemu je ozbiljno razmišljao, no isto tako je spreman na sve ako je ponuda dobra. Budući da bi to bio meč vrlo zanimljiv publici u Australiji i Novom Zelandu, možda organizator ima asa u rukavu kojim bi mogao napraviti ono što je potrebno da Super Samoana vidimo i u boksačkom meču.

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!