K1 i Boks

Mayweather se kladio protiv Lomachenka i zaradio lijepu svotu novaca

 Instagram
Pobjedu Teofima Lopeza nad Vasylom Lomachenkom predvidio je i Floyd Mayweather Jr.

Teofimo Lopez bio je poprilično veliki autsajder pred početak meča protiv Vasyla Lomachenka, a to je privuklo one koji su vjerovali u njega, da uplate određenu svotu na njegovu pobjedu. Na kraju se istima to isplatilo, a jedan od njih je Floyd Mayweather. Naime, dok su mnogi čestitali novom trostrukom prvaku, Floyd je odlučio u prvi plan staviti svoj dobar osjećaj.

U svojoj Instastory objavi podijelio je fotografiju listića. Uplatio je 6500 dolara na koeficijent 31/10, što bi pretvorbom u nama poznati tečaj bilo 4.10. Na taj način je osvojio 26650 dolara, odnosno 20150 dolara čiste zarade. Za Floyda je to naravno džeparac i samo igra, no znamo koliko on ne voli gubiti pa je vjerojatno bio poprilično uvjeren u slavlje svog sunarodnjaka.

Floyd Mayweather Jr. Instagram

Teofimo Lopez pobjedu je uzeo apsolutno zasluženo i iza nje ne bi trebalo biti nikakvih repova. Lomachenko je u prvoj polovici meča bio neprepoznatljiv i sad na njemu da izgradi svoj novi put prema vrhu i izbori revanš, a onda tamo pokaže ono što smo znamo da je itekako sposoban.

Linker
21. travanj 2024 21:46