K1 i Boks

McGregor uz veliko obećanje odgovorio Tysonu: 'Kunem ti se životom da ću ga pobijediti!'

Conor McGregor i Mike Tyson
 Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto, Pan zhiwang / Imaginechina / Imaginechina via AFP
Mike Tyson nahvalio je Conora McGregora, a ovaj mu je odlučio uzvratiti jednim velikim obećanjem.

Legendarni Iron Mike na svom se Hotboxin' With Mike Tyson podcastu osvrnuo na McGregorov boksački meč s Floydom Mayweatherom Jr-om i pritom nahvalio irsku zvijezdu.

"On zapravo nikad u svom životu nije imao boksački meč, a stigao je do 10. runde s najboljim borcem u posljednjih 100 godina boksa. Borio se 10 rundi i udarcima pogađao najvećeg boksača u posljednjih 100 godina. Je li učinio išta? Je li postigao nešto? Ljudi bi trebali obratiti pozornost na to protiv koga se borio i onda gledati što je napravio kada se borio protiv njega", izjavio je Tyson.

McGregoru nije trebalo dugo da odgovori na pohvale nekadašnjeg teškaškog prvaka pa se tako preko društvenih mreža zahvalio Tysonu i usput mu obećao da će u 'neizbježnom' revanšu pobijediti Mayweathera.

"Mike, hvala ti. I znaj da ću u neizbježnom revanšu, sa svim znanjem kojeg sam dosad prikupio o Floydovom stilu i uz vodstvo mog starog boksačkog trenera, riješiti tu zagonetku i pobijediti Floyda. Kunem ti se svojim životom. I, Iron Mike, sjajno te vidjeti ponovno u akciji", napisao je Conor na Twitteru.

Podsjetimo, Mayweather je 26. kolovoza 2017. tehničkim nokautom porazio McGregora u njegovom profesionalnom boksačkom debiju. Floyd je s tom pobjedom stigao do 50-0 te se nakon toga povukao u mirovinu. Iako se svako malo priča o povratku neporaženog svjetskog prvaka te o njegovom potencijalnom revanšu s UFC-ovom zvijezdom, nekakvi konkretni potezi još uvijek nisu pali.

Linker
20. travanj 2024 09:05