K1 i Boks

Ništa od revanša s Hrgovićem, Joyce dogovorio strašan teškaški okršaj!?

Joe Joyce
 Yuri CORTEZ / AFP
Prije nekoliko dana pojavila se informacija kako je naređen meč za europsku teškašku titulu između Filipa Hrgovića i Joea Joycea. Vijest je to koja je odmah zagolicala maštu fanova jer bi se zaista radilo i sjajnom teškaškom okršaju i revanšu dvoboja iz 2013. koji je još u WSB ligi pripao britanskom boksaču, ali sad je sve izglednije da taj susret ipak nećemo gledati, barem ne tako skoro.

Kako javlja nekoliko uglednih boksačkih portala, a svi se oni pozivaju na insajdera Mikea Coppingera, Joyce će se naći u velikom okršaju britanskih teškaša, a s druge strane stajat će mu Daniel Dubois.

Riječ je o fantastičnom meču koji će pozdraviti gotovo pa svi boksački zaljubljenici. Joyce (10-0) i Dubois (14-0) neporaženi su u profesionalnim karijerama i o njihovom se međusobnom susretu raspravlja još otkako je Joeu propao meč s Markom Huckom.

Prema najnovijim informacijama, oba borca pristala su na uvjete. Datum meča trebao bi biti 18. travnja, a lokacija londonska O2 Arena. Također, u igri je pojas za britanskog teškaškog prvaka.

Linker
24. travanj 2024 23:30