K1 i Boks

Oglasio se Furyjev promotor i objasnio zašto će 'Kralj Cigana' ovoga puta biti puno opasniji za Wildera

 Screenshot (YouTube)
Frank Warren, promotor Tysona Furyja, oglasio se nakon velike pobjede koju je Deontay Wilder ostvario u svom revanšu s Luisom Ortizom.

'Brončani bombarder' nokautirao je Ortiza u sedmoj rundi iako je izgubio pet od šest prethodnih, a nakon meča je odmah poručio da slijedi novi susret s 'Kraljem Cigana'.

"Sljedeći je, naravno, revanš s Furyjem. Prema rasporedu bi to trebalo biti u veljači. Nakon toga želim ujediniti sve titule. Želim da postoji jedan prvak, jedino lice i jedino ime - Deontay Wilder", poručio je Wilder odmah nakon borbe u Las Vegasu.

Njegov impresivni nokaut vidio je i Warren koji se prvo javio preko društvenih mreža.

"Postoji samo jedan čovjek koji će se ustati nakon Wilderovog moćnog udarca, isplaziti jezik, zafrkavati i osvojiti ostatak runde", napisao je Warren na Twitteru i uz svoju rečenicu označio Tysona Furyja.

Iako službeni pregovori tek trebaju započeti, Warren vjeruje da neće biti većih problema kod dogovaranja njihovog revanša, a usput je i potvrdio datum koji je rezerviran za još jedan veliki boksački događaj.

"Datum je 22. veljače, osim ako Deontay nema neku ozljedu", rekao je Warren za Metro.co.uk, a potom i ukratko analizirao meč Amerikanca i kubanskog veterana.

"Wilder je to što je i on može preokrenuti borbu jednim udarcem. Osjećao je da može doći do Ortiza, ali on ima 40 godina... S Tysonom će imati problema. Njega će teže dohvatiti sad kad je u vrhunskoj formi. Napomenimo i da ovoga puta Tyson ne trenira kako bi došao do potrebne kilaže, već sada iza sebe ima dovoljan broj rundi i izgleda sjajno na treninzima", zaključio je Warren.

Linker
20. travanj 2024 16:58