K1 i Boks

Potvrđeno: Dogovoren revanš Wildera i Furyja!

 Screenshot (YouTube)
Više nema nikakvih nagađanja - revanš Deontaya Wildera i Tysona Furyja dogodit će se 22. veljače, najvjerojatnije u lasvegaškoj MGM Grand Garden Areni. Potvrdile su to obje strane za ESPN.

Onog trenutka kada je Deontay Wilder nokautirao Luisa Ortiza više nije postojala niti jedna prepreka za veliki boksački revanš koji su fanovi s nestrpljenjem iščekivali.

'Kralj Cigana' i 'Brončani bombarder' ponovno će ući u ring, a uspješnijem će pripasti Wilderov WBC pojas. Bit će to za američkog boksača već 11. uzastopna obrana titule, a za Furyja nova prilika da oko struka navuče pojas svjetskog prvaka.

"Sve će biti javno predstavljeno prije Božića, ali borba će se sigurno dogoditi 22. veljače", potvrdio je i Bob Arum iz Top Ranka, inače jedan od promotora Tysona Furyja.

Što se tiče PPV prijenosa, prava će imati ESPN s kojim surađuje Top Rank te FOX koji pak ima ugovor s Premier Boxing Championsom koji je zadužen za Wilderove borbe.

Arum i Wilderovi menadžeri Shelly Finkel i Al Haymon sastat će se idućeg tjedna i dogovoriti posljednje detalje. Lokacija još nije potvrđena, a Arum očekuje da će to biti MGM Grand Garden Arena u kojoj je Wilder prošlog vikenda svladao Ortiza.

Podsjetimo, Wilder i Fury prvi su se put obračunali u prosincu prošle godine, a nakon 12 sjajnih rundi završilo je neodlučeno podijeljenom odlukom sudaca.

Linker
25. travanj 2024 12:58