K1 i Boks

Rogan ozlijeđenoj borkinji organizirao skupi tretman i platio troškove

Joe Rogan i Miriam Nakamoto
 YouTube (Screenshot)
Miriam Nakamoto profesionalni meč u MMA-ju ili Muay Thaiju nije odradila još od 2013. godine kada smo je posljednji put gledali u akciji. Gotovo šest godina muku muči s ozljedom koljena radi koje je prekinula karijeru u najboljim godinama.

Sada bi se mogla pokušati vratiti još jednom i to ponajviše zahvaljujući slavnom UFC-ovom komentatoru i uspješnom podcasteru Joeu Roganu. Nakamoto je prije nešto više od pola godine gostovala kod Rogana u njegovom MMA podcastu, a dvojac je očito ostao u prijateljskim odnosima i nakon šoua. Naime, UFC-ov komentator je odlučio organizirati joj besplatno pregled i tretman kod poznatog specijaliste upravo za slične ozljede dr. Riordana. Nakamoto si sama nije mogla priuštiti tretman matičnim stanicama koji bi joj jedini mogao pomoći.

O svemu je Nakamoto izvijestila na svom službenom Instagramu zahvalivši se Roganu.

"I tako, ovo se dogodilo danas. Borim se da bih našla riječi. Pokušavam se vratiti u borilište gotovo 6 godina. Nekoliko puta sam bila vrlo blizu. Ali sam i dalje imala problema sa svojim koljenom. S obzirom na stanje u kojem se nalazi moj meniskus, osim tretmana matičnim stanicama nemate previše izbora. Ali ja nemam 30 tisuća dolara, pa sam se borila na drugačije načine. Ali uvijek mi je nedostajalo malo. I onda se ovo dogodi danas. I dalje sam u šoku. Hvala ti Joe Rogan. Vidimo se uskoro dr. Riordan", napisala je ova nekoć osmerostruka prvakinja svijeta U Muay Thaiju i neporažena profesionalka s 16-0.

Uz ovu poruku "The Queen of Mean" je objavila i "screenshot" poruka koje je izmijenila s Roganom, a u kojima se vidi da će joj UFC-ov komentator pokriti troškove dolaska u kliniku, a da će joj tretmani tamo biti besplatni.

"Tvoj tretman kod doktora Riordana će biti 100 posto besplatan, a ja ću ti pokriti sve troškove dolaska ovdje", stoji u poruci koju je Rogan očito poslao Miriam.

Unatoč tome što ima čak 42-godine, Nakamoto će vrlo vjerojatno dobiti drugu šansu, baš kao što je odgovorila Roganu u poruci. Pa makar da se samo još jednom nađe u profesionalnom ringu, za nju je vjerojatno vrijedilo. Prije prisilnog prekida karijere je nastupala u Invicti.

Linker
27. travanj 2024 00:49