K1 i Boks

Roy Jones je nakon Tysona spreman za još jednu nikad prežaljenu borbu

Roy Jones Jr.
 Instagram
Slijedim posljednjih okolnosti, jedan dugo vremena dogovarani meč mogao bi se ipak provesti u djelo

U vrijeme dok je Anderson Silva bio najveća MMA zvijezda, a dok Conor McGregor još nije ni započeo pravu karijeru, a kamoli došao do ideje o boksačkom meču, "Spider" se htio okušati u velikim rukavicama. Imao je i protivnika na umu, a bio je to Roy Jones Jr., koji je već tada bio u zalasku svoje na kraju ipak podosta produžene karijere.

Postojali su tada pregovori, oba borca su bili spremni na to, no nije se uspjelo doći do dogovora, odnosno UFC nije dao zeleno svjetlo za održavanje meča. Sada, gotovo deset godina kasnije, Silva više nije član najveće svjetske MMA promocije, a većina ostalih velikana s MMA scene je u startu odbacila mogućnost njegovog angažmana. I tu se pojavila ideja o odlasku u boks i meču za kojim želja još uvijek nije splasnula.

Otkrio je to Roy Jones Jr. poznatom novinaru Damonu Martinu, otkrivši kako nema ništa protiv da se, nakon što odradi večerašnji meč protiv Mikea Tysona, posveti okršaju protiv 45-godišnjeg Silve. Zapravo, rekao je kako je uvjeren da će se to dogoditi, ako u ovom meču sve prođe po planu.

Silva trenutno odmara s obitelji i još uvijek nije krenuo u nikakve pregovore. Objavom na društvenim mrežama je otkrio kako njegova karijera nije gotova te kako želi nastaviti raditi ono što voli. Po pitanju toga gdje i kako te što ga sve može privući u borilište, još nije govorio niti je krenuo u ikakve pregovore. Tko zna, možda je ovo najava da će se ljudi iza Roya Jonesa sami javiti njemu.

Linker
20. travanj 2024 06:53