K1 i Boks

Sergey Kovalev uklonjen s leta nakon što je zlostavljao putnicu i bacao novac na nju

Sergey Kovalev
 Screenshot YouTube
Svjetski boksački prvak prema WBO, Sergey Kovalev, nedavno je bio u središtu incidenta. Poznati boksač trebao je letjeti iz Fort Lauderale na Floridi, no uklonjen je iz zrakoplova prije polijetanja zbog nedoličnog ponašanja. Naime, zlostavljao je jednu putnicu i bacao novac na nju.

Kako otkriva Metro.co.uk, 36-godišnji Kovalev je počeo ljubiti jednu putnicu, hvatati je za ruku te na kraju bacati novac na nju. Dogodilo se to u zrakoplovu prije polijetanja, a putnicu je svojim ponašanjem ostavio u suzama. Osoblje je nakon toga prijavilo incident te je ruski boksač uklonjen iz zrakoplova.

Incident se dogodio 15. srpnja, a protiv Kovaleva nije podnesena kaznena prijava. On je jednostavno kupio kartu za idući let te je otputovao u Los Angeles gdje inače živi. No, teško je reći kako Kovalev nema privatnih problema budući da ga za samo dva dana čeka posjet sudu zbog jednog ranije ovogodišnjeg incidenta. Neimenovana žena ga je tužila za fizički napad tijekom kojeg je nju udario rukom, a njenog psa šutnuo nogom, nakon što ona nije prihvatila koketiranje s njegove strane.

Kovalevu prema dostupnim informacijama prije četiri godine zatvora, no pretpostavlja se kako će sve biti riješeno nagodbom kao u većini ovakvih slučajeva. On inače ima ugovoren meč u kojem će braniti svoju titulu svjetskog prvaka. Meč će se održati 24. kolovoza u njegovom rodnom Čeljabinsku, a protivnik mu je neporaženi Anthony Yarde iz Velike Britanije.

Linker
25. travanj 2024 03:20