K1 i Boks

Tyson Fury priložio svoju donaciju u borbi protiv koronavirusa

Tyson Fury
 Instagram
I Tyson Fury pridružio se dobročiniteljima u borbi protiv pandemije koronavirusa. On je putem svog sponzora "Nacionalnoj zdravstvenoj službi" donirao desetak tisuća boćica hidratanskog napitka.

Tyson Fury odlučio je pridružiti se borbi protiv koronavirusa na način da je opremio zdravstvene djelatnike potrebnim zalihama hidratantnog napitka. On je posljednjih dana gledao kako najbolje može pomoći u trenutnoj situaciji te je objasnio kako je došao na ovu ideju.

"Ovo je teško razdoblje za sve nas u svijetu. U našoj državi, djelatnici 'Nacionalne zdravstvene službe' kao i uvijek rade sjajan posao i prava su inspiracija. Također sam dobio informaciju kako dobivaju jako puno donacija hrane, no ne i pića. Tako sam ja kontaktirao svog sponzora 'WOW Hydrate' i dogovorili smo se kako ćemo donirati desetak tisuća voda s elektrolitima", rekao je Fury dodavši kako doniranje na više različitih lokacija za sada prolazi odlično, usput se još jednom zahvalivši svima koji se neumorne bore za suzbijanje pandemije i vraćanje naših života u normalnu svakodnevicu.

Kasnije je fotografije s lica mjesta podijelio na svom Instagram profilu.

Sve je veći broj sportaša koji su se na razne načina pridružili globalnoj borbi, a upravo su donacije najčešći, a vjerojatno i najzahvalniji način kako mogu pomoći.

Linker
26. travanj 2024 15:18