K1 i Boks

(VIDEO) Andy Ruiz objavio zanimljivu snimku: 'Ovdje imam 16 godina i spariram s UFC-ovim teškaškim pravkom'

Andy Ruiz Jr. i Andrei Arlovski
 Screenshot (Instagram)
Bivši svjetski prvak Andy Ruiz Jr. poprilično je aktivan na društvenim mrežama, a sada je svoje fanove počastio i jednom za njega posebnom snimkom iz prošlosti.

"Imao sam 16 godina kada sam imao tu čast da spariram s UFC-ovim teškaškim prvakom", napisao je Ruiz uz objavljeni video na kojem mu društvo pravi MMA veteran Andrei Arlovski.

"Iznimno čvrst lik koji je opravdao svoj nadimak 'Pitbull'. Doduše, uspio sam mu zadati nešto problema. Hvala prvaku! Toliko je lijepih uspomena iz Wildcard Boxing kluba gdje je Freddie Roach oštrio moje vještine. Žao mi je zbog kvalitete videa", dodao je Ruiz.

Ovo inače nije prvi put da Andy objavljuje stare snimke s uglednim 'plesnim partnerima'. Nedavno je na njegovom Instagramu osvanuo i sparing s legendarnim Evanderom Holyfieldom, a kako je to izgledalo možete provjeriti OVDJE.

Spomenimo i kako još uvijek nema informacija o idućem Ruizovom meču. Iako je bivši prvak početkom ožujka najavio 'velike vijesti', za pretpostaviti je kako je koronavirus pokvario i njegove planove...

Linker
19. travanj 2024 17:51