K1 i Boks

(VIDEO) BKFC dogovorio revanš svog najbrutalnijeg okršaja do sada

Jason Knight vs. Artem Lobov.
Nakon što su posljednjih dana objavili angažman Wanderleija Silve i Hectora Lombarda, u Bare Knuckle Fighting Championshipu ne miruju. Najavili su kako će njihovu devetu priredbu predvoditi revanš njihove najbolje i najuzbudljivije borbe do sada. Artem Lobov i Jason Knight ponovno će ući u ring.

6. travnja ove godine održan je BKFC 5 event, kojeg je predvodila borba Jasona Knighta i Artema Lobova. Njih dvojica odradili su spektakularan okršaj uz pet puta po dvije minute čistog "brawla". Lobov je na kraju vrlo neizvjesnog meča uzeo pobjedu, a fotografije njihovih lica nakon borbe postale su pravi hit. U potpunosti prebijeni, Lobov i Knight su od dijela fanova nazivani pravim borcima i herojima, dok je drugi dio fanova bare knuckle proglasio previše brutalnim načinom borbe te nečime što ne bi uopće trebalo ulaziti u istu kategoriju s preostalim borilačkim sportom.

Artem Lobov nakon tog je meča odradio i onaj do sada najuspješniji BKFC-ov, protiv Paulieja Malignaggija, dok je Knight čekao poziv za novi nastup. Njega je sad dobio i to će u ring ući ponovno protiv Lobova. Nema sumnje kako će fanovi ovog puta očekivati jednako otvoren i neizvjestan okršaj. Što se tiče boraca, nakon onog što su proživjeli u prvom međusobnog ogledu, njima će mnogi čestitati na samom prihvaćanju revanša.

BKFC 9 na rasporedu je 16. studenog, a prije tog će promocija održati još jednu priredbu. 19. listopada BKFC 8 predvodit će borba dva bivša izazivača za UFC titulu teške kategorije, Bigfoota Silve i Gabriela Gonzage.

Linker
19. travanj 2024 06:02