K1 i Boks

(VIDEO) Boksačka superzvijezda Errol Spence Jr. u kritičnom stanju nakon teške prometne nesreće

Errol Spence Jr.
 Instagram
Jedan od trenutno najboljih i najpoznatijih boksača svijeta, Errol Spence Jr., sudjelovao je u teškoj prometnoj nesreći nakon koje je hospitaliziran u kritičnom stanju. On je zbog prebrze vožnje izgubio kontrolu nad svojim Ferrarijem, nakon čega je izletio s ceste te se vozilo okrenulo u zraku. Spence je tim putem ispao iz vozila.

Kako obavještava američka TV mreža CBS (video ispod teksta), ali i britanski Daily Mail, Spence je bio u povratku iz izlaska u noćnom klubu u Dallasu. 29-godišnji boksač uslijed prebrze vožnje izgubio je kontrolu nad svojim Ferrarijem, nakon čega je isti izletio s ceste te se okrenuo u zraku. To se dogodilo oko 3 sata iza ponoći po lokalnom vremenu (10 sati ujutro po hrvatskom vremenu).

Svjedoci kažu kako je Spence ispao iz vozila, što dovodi do zaključka da nije bio vezan. Hitna pomoć došla je vrlo brzo te su Spencea otpremili u bolnici. Prve vijesti govore kako je zadobio teške ozljede te da se nalazi u kritičnom stanju, no novinarka CBS-a Madison Sawyer došla je do informacije kako je izvan životne opasnosti.

29-godišnji Spence trenutno je jedna od najvećih svjetskih boksačkih zvijezda. U svom vlasništvu ima IBF i WBC pojaseve velter kategorije, a u dosadašnjoj profesionalnoj karijeru upisao je 26 pobjeda i niti jedan poraz. Posljednji nastup imao je 28. rujna, kad je u jednom od najboljih mečeva godine savladao Shawna Portera. Njegov idući protivnik trebao bi biti Danny Garcia, no sad je ipak najvažnije da se Spence uspije u potpunosti oporaviti.

Spence je inače otac dvije djevojčice, a posljednje dvije godine živi u Dallasu odakle se doselio iz rodnog Long Islanda.

Linker
20. travanj 2024 18:27