K1 i Boks

(VIDEO) Claressa Shields isprobala UFC Octagon i sastala se s Whiteom: Kuha se mega meč protiv Nunes!

Claressa Shields i Dana White
 Instagram
Claressa Shields je posljednjih dana izuzetno aktivna na društvenim mrežama. Svoje fanove redovito izvještava o svim aktivnostima ususret velikog meča protiv Ivane Habazin, koji je na rasporedu 10. siječnja. A tih aktivnosti ima podosta.

Osim što se naporno priprema za meč koji je trebao biti već održan, no prologiran je radi divljačkog napada na trenera naše boksačice, Shields priprema stvari za nastavak karijere koji ne mora nužno biti vezana za profesionalni boks. Dojam je da je američka boksačica samo nastavila s pripremama tamo gdje je stala. No, također je pronašla vremena doletjeti do Las Vegasa gdje se prošlog vikenda održala posljednja UFC-ova PPV priredba u 2019. godini. Tamo je stigla kao posebna gošća Dane Whitea i UFC-a.

Na UFC-u 245 u T-Mobile Areni je isprobala Octagon, a video na kojem se kreće po velikom kavezu i radi "shadow boxing" je objavila na društvenim mrežama. Odgovarala je i na pitanja novinara koji vjeruju da bi Shields vrlo brzo mogla preseliti u slobodnu borbu, a odmah je dobila i reakciju UFC prvakinje Amande Nunes koja joj je poručila da će je lako pobijediti svojim BJJ-om. Jasno je da se vrlo aktivno priprema teren za super meč između apsolutne UFC prvakinje Amande Nunes i djevojke koja već sada za sebe vjeruje da je GOAT ženskog profesionalnog boksa.

Amerikanka je potvrdila i sastanak s predsjednikom UFC-a Danom Whiteom. I o tome je izvijestila na svom Instagramu

"Imala sam dobar sastanak s Danom Whiteom. Hvala ti što si primio mene i mog menadžera kao tvoje goste na UFC-u 245. Pitaju me tko sam, ja im kažem da sam glavna kuja u gradu!", napisala je Shields o sastanku s čelnikom UFC-a.

Po povratku u svoj Flint je još jednom najavila meč protiv Ivane Habazin u Atlantic Cityju koji je na rasporedu 10. siječnja. Dojam je da se Shields već okrenula stvarima koje bi joj trebale slijediti nakon meča protiv hrvatske boksačice, što je dobra vijest za našu Habazin, koja bi mogla pokušati to iskoristiti i stići do pobjede koja bi joj promijenila život.




Linker
24. travanj 2024 22:18