K1 i Boks

(VIDEO) Ekskluzivno: Jessie Vargas - Dvostruki svjetski prvak za Fight Site najavio svoje planove

Jessie Vargas
 Instagram
Bivši dvostruki svjetski boksački prvak, Jessie Vargas, prošlog je tjedna boravio u Zagrebu. Tamo je posjetio svog prijatelja, Vitu Jelčića koji bi uskoro trebao odraditi svoj profesionalni debi, a upravo će se Jessie brinuti za njegovu karijeri. Mi smo tim putem iskoristili priliku porazgovarati s Jessiem o raznim temama, poput njegove dosadašnje karijere, ali i budućnosti te mišljenja o hrvatskom boksu, ali i boksu na globalnoj razini.

30-godišnji Jessie Vargas trenutno se nalazi na prekretnici svoje karijere. Tri godine nakon što je ostao bez svoje druge svjetske titule, ovaj američki boksač meksičkog porijekla potpisao je ugovor s Matchroom Boxingom i nada se iduće godine dobiti novu priliku osvojiti svjetsku titulu.

Prošlog tjedna došao je u Zagreb naći se sa svojim prijateljem, hrvatskim boksačem Vitom Jelčićem, ali i da upozna Hrvatsku te glavni grad Zagreb. Osim toga je posjetio boksački klub Leonardo, gdje se mogao uvjeriti u to kakav se talent krije u najuspješnijem hrvatskom klubu te je isto tako mogao dobiti neku okvirnu sliku toga za što su sposobni hrvatski boksači.

BK Leonardo

Mi smo dobili priliku ovim putem s njim ekskluzivno porazgovarati, a opušteni i raspoloženi Jessie nam je odgovorio na sva pitanja. S njim smo prošli mnoge teme, uključujući njegovu dosadašnju karijeru i iskustva s boksačima poput Mannyja Pacquiaoa, zatim budućnost i opcija koje mu se već u idućoj godini otvaraju. Prokomentirao je hrvatski boks, ali i taktiku Anthonyja Joshue protiv Andyja Ruiza, koja je još uvijek vrlo vruća i aktualna tema.

S nama je bio i Vito, koji bi iduće godine trebao upisati svoj profesionalni debi nastup. Pogledajte!

Linker
11. travanj 2024 04:56