K1 i Boks

(VIDEO) Fury se jako dobro zabavljao tijekom sučeljavanja s Wallinom

Fury vs. Wallin
 screenshot/Youtube
Tyson Fury i Otto Wallin odradili su konferenciju za medije te sučeljavanje pred svoj subotnji meč koji će se održati u Las Vegasu. Tijekom spomenutog sučeljavanja, Britanac se jako dobro zabavljao, što se jako dobro može vidjeti u priloženom videu.

U iščekivanju revanša protiv Deontaya Wildera, Fury je odlučio prihvatiti meč protiv neporaženog boksača iz Švedske, 28-godišnjeg Otta Wallina. Taj meč održat će se ove subote (14. rujna) u Las Vegasu, gdje se oba boksača već nalaze. Jučer su odradili i konferenciju za medije, no najzanimljiviji dio nje bilo je sučeljavanje.

Već na samom početku istog Fury je krenuo zabavljati prisutnu publiku u svom stilu. No, najzanimljivije je bilo kad su boksači stali jedan nasuprot drugog. Osim što su razmijenili nekoliko rečenica, Fury je pokušao spustiti se na Wallinovu visinsku razinu. Naime, on je devet centimetara viši od Švedskog boksača, što zapravo niti nije toliko velika razlika ako znamo da je Fury visok 206 centimetara i kako je u prošlosti imao puno mečeva gdje je razlika bila još veća.

Sutra je na rasporedu službeno vaganje na kojem ćemo saznati koliko je Fury ovog puta težak. U posljednje vrijeme njegova težina podosta varira, no to je sve isplanirano. Naime, Fury traži najbolju opciju za revanš protiv Wildera, odnosno pokušava biti što teži i snažniji, a da manje gubi na brzini. Prije toga pogledajte spomenuto sučeljavanje.

Linker
13. travanj 2024 14:14